Vandreferie i Tyskland

Tyskland rummer fra øst til vest og fra nord til syd naturmæssige højdepunkter, der i sig selv er værd at rejse efter. Læg dertil kulturel mangfoldighed og en rig historie, så har du mixet til en fantastisk og aktiv vandreferie.
Naturrigdommene strækker sig fra de himmelstræbende bjerge i Bayern til marsklandet og vadehavet i Ost- og Nordfriesland. Fra de rolige sandstrande langs Østersøen til de skovklædte områder i Harzen og Schwarzwald. Og det hele gennemskæres af mægtige floder som Mosel, Rhinen, Elben, Weser og Oder.

Rügen
Østersøens blå bølger slår ind mod Rügens kridtklinter, der er klædt i smukke løvskove på toppen. Kridtklinterne afløses af kilometer lange skønne sandstrande, og inde på øen afløses det kystnære landskab af frodigt landbrugsland. Vores vandreferie her bringer dig også til nogle af de historiske højdepunkter og ikoniske byggerier som fx Sellin Seebrücke.

Harzen
I Harzens bjerge kommer vi på vores vandreferie gennem en forunderlig natur, som historien også har været med til at præge. Selvom de store nåleskove er præget af barkbillernes angreb, vokser nyt på forunderlig vis frem igen. Harzens byer er både særprægede og smukke med masser af bindingsværk og velbevarede brolagte gader. Og så skal vi selvfølgelig med den berømte smalsporsjernbane.