Vandreferie i Tyskland

Tyskland rummer fra øst til vest og fra nord til syd naturmæssige højdepunkter, der i sig selv er værd at rejse efter. Læg dertil kulturel mangfoldighed og en rig historie, så har du mikset til en fantastisk og aktiv vandreferie.
Naturrigdommene strækker sig fra de himmelstræbende bjerge i Bayern til marsklandet og Vadehavet i Øst- og Nordfriesland. Fra de rolige sandstrande langs Østersøen til de skovklædte områder i Harzen og Schwarzwald. Det hele gennemskæres af mægtige floder som Donau, Mosel, Rhinen, Elben, Weser og Oder.

Rügen
Østersøens blå bølger slår ind mod Rügens kridtklinter, der er klædt i grønne bøgeskove på toppen. Kridtklinterne afløses af kilometerlange, blide sandstrande, og inde på øen går det kystnære landskab over i frodigt landbrugsland. Fyrholt Rejsers vandreferie på Rügen bringer dig tæt på nogle af de historiske højdepunkter og ikoniske anlæg og byggerier som fx promenade- og anløbsbroen Sellin Seebrücke.

Harzen
På Fyrholt Rejsers vandreferie i Harzens bjerge bevæger vi os gennem den forunderlige natur, som også historien har været med til at skabe. De store nåleskove bærer vidnesbyrd om store barkbille-angreb, men nye arter vokser frem og skaber et forunderligt nyt og anderledes landskabsbillede. Harzens byer er særprægede og smukke med deres utallige  bindingsværkshuse og velbevarede brolagte gader. Gennem den østlige del af Harzen kan man køre med tog på de berømte smalsporsjernbaner, og det er naturligvis også på rejseprogrammet.